2011. május 6., péntek

Mix

Hol is kezdjem.......? Arról most nem beszélnék,hogy mit gondolok a Londonos dolgokról. Én jól vagyok,valahogy lerendezem magamban,néha ugyan összegyűlik a feszkó,akkor elvonulok és kiadom magamból. Ennyit erről. :)
Ma egyedül voltam egész nap,mert az Éviék elmentek Londonba házakat nézni ,meg bizonyos környékeken szétnézni. Délelőtt jött Agneska takarítani,akkor itthon voltam a kicsikkel,majd a délutáni alvásuk után elmentünk Hankáért a suliba. Gyors átöltözés Hankának,egyenruhából valami lazába, bepakoltam a 3kiscsajt a kocsiba ,és go a kikötőbe. 23°C volt,kardigán is csak azért van a csajokon,mert a tenger mellett fúj a szél rendesen,de utána attól is megszabadultunk. Hintáztunk,uzsiztattam, utána jégkrémeztünk,Hanka rollerezett...........jó volt. :) És egész nap nem volt egy fikarcnyi nyávogás sem,tündérek voltak. Az igaz,hogy Hanek most este 9-kor nyomott egy kamu hisztit,időhúzás gyanánt(előtte kerek 1órát meséltem neki),de mikor rájött ,hogy betörhetetlen :D vagyok,akkor békésen elaludt.
Szóval klassz napot zárok,ez tuti. :)
Az elmúlt 2hétben olyan sok minden nem történt,bár nem is igaz.............Royal Wedding!!!! :D Wilmos esküvőjének köszönhetően ,az a pénteki nap szabad nap volt,plussz a hétfő eleve Bank Holiday volt(nem tudjuk ez mi,de az tuti,hogy minden hónap első hétfőjén BH van,és az munkaszünet),így 4napos extra hosszú hétvége lett. Voltunk vidámparkban,mindannyian nagyon jól éreztük magunkat,mindenki ült mindenféle hintákon,beleértve Sárit és Lencsét is.:) Voltunk állatkertben is,na az rövidre sikeredett,mert majdnem befagyott a hátsónk,szóval tulajdonképpen elmentünk az állatkertbe ebédelni :D. Amúgy az esküvőt sikerült élőben néznünk a TV-ben,mert a kicsik aranyosan játszottak,a Gabi főzött ebédet,és még beis hozta a nappaliba. :)
Ha már esküvő!!! Éviék mennek haza kb. 2hét múlva egy esküvőre,és Évi ruhája pink szinű(tök szép),de mivel hulla fehér(jelentem én sem a kreol bőrüek társaságát gyarapítom),ezért gondolta,nem ártana szolizni.  na felkerekedtünk és elmentünk egy szoliba.
Nagyon király ,mert annyi hogy bemész és elintézel magadnak mindent. Na jó,valahonnan előkerült egy nő,aki néha kitakarítja a gépeket,meg ő adott egy plasztik kártyát 10fontért kell megvenni,és azzal tudod fizetni a szolizásodat a gépen. SZóval úgy néz ki,hogy tegyük fel megvan már a kártyád,beruccansz,odasétálsz a géphez,megnézi a bőrtípusodat(úgy hogy a karodat felteszed a jobb oldalon látható fekete korongra),és kiírja hogy hányas típusba tartozol,és melyik gépbe hány percre mehetsz. A bőrvizsgáláshoz nem kell a kártya, az csak egy plussz szolgáltatás.

Ha túl vagy a vizsgálaton akkor bedugod a kártyádat a gépbe,és kiírja sorba a gépeket (jelzi ha valamelyikben csőcsere volt,vagy ha akció van). Kiválasztod melyik gépbe szeretnél menni,és akkor ott újra kiválasztod,hogy hány percre mész. A gép levonja a kártyádról azt a pénzt,amennyiért épp szolizol,bebattyogsz a géphez,barnulsz és távozol. :)  Szóval tök egyszerű,ja és a falon van egy másik ketyere,amiből meg krémeket vehetsz magadnak. 24órás nyitvatartás..........mi kell még? :D Már semmi sem tarthat vissza a "meszticcé válástól" :D :D. Az az igazság,hogy baromi sok minden nem jut most eszembe :D,de máskor meg lusta vagyok írni. Oszt így vész el minden aprócska emlékfoszlány............ahhhhhhh. :)
Ja,Június 23.-án megyünk haza pár napra. Jó lesz az is! :) Augusztusban meg lövésem sincs mikor megyek haza. :D Na,mondjak még ilyen érdekfeszítő és baromi tartalmas infókat? :D
megígérem,hogy mostantól majd összeszedem magam,és nem hanyagolom ennyire el a blogot. :D
ja,még az beugrott,hogy mikor visszajöttünk,találtam egy újabb döglött egeret a garázsban. Szépen sorba halnak ,ahogy a csillag megy az égen..........vagy tök mindegy. :D
Épp gondolkodom............,kár hogy most nem látjátok a fejemet....................hmmmmmmmmmmm...........................................................................,áhhhhhh !!!! ja még annyi,hogy az ázásunk alakul,a tetőfedő bácsi(aki jelzem simán belefért volna egy Harry Potter filmbe,mint pl. gondnok az iskolában) megcsinálta a tetőt,és egy hét múlva jön a festő eltüntetni a foltokat. Alakulunk,mint az a bizonyos púpos pacák a sajtóló cucc alatt! :)
Majd összeszedem a gondolataimat,és legközelebb MIX 2.-ben leírom. :) Hasta luego! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése