2011. május 29., vasárnap

Hétvégi "állatságok"

Szombaton és vasárnap állati programjaink voltak. :D Gabi csütörtökön elment üzleti útra,és mi maradtunk csak csajok. De mi a frászkarikát csináljunk hétvégén?????!!!!! Különösen nehéz döntés volt,mert itt túlontúl angolos az időjárás jelenleg. :-P Rendesen tele is van a flipp flopp papucsom vele! Olyan 16°C körül van többnyire,ami valljuk be ,olyan messze van az otthoni időjárástól(jelenleg legalábbis),mint Makó Jeruzsálemtől.  Évikénk meg nagyon fázós. De mivel baromira nem volt kedvünk itthon ülni,és az idő iszonyatos lassú múlásán filozofálgatni,ezért inkább beöltöztünk. Évi síkabátba,bundás csukába :D,csajokon is dzseki volt,meg a fejükön kapucni. Én még viszonylag lazán öltöztem,mert mégiscsak tavasz vége,nyár eleje van :D, az más kérdés hogy fölösleges volt dacolnom a szeles hűvös idővel,így is ő nyert. Summa summarum, FÁZTAM! :)
Szombaton elmentünk a Birdworld nevezetű madárparkba,ahol gyönyörű és különleges madarakat láttunk, pl. Malibut :D :D ,ahogy Évi mondta. De jó lesz az Marabunak is. :) Igazából nem sorolom fel milyen madarakat láttunk,mert a felét nem is ismerem,de nagyon szépek voltak. Pár példa: marabu,tukán,páva,pelikán , pingvinek,flamingók,struccok,kacsák,papagájok,keselyű...........stb.   Klassz hely nagyon,és persze ez a park is gyönyörű szép volt,minden csupa fű,fa,virág. Nem tolongtak az emberek a parkban,mert tényleg cidri volt. A végén persze elkezdett szemerkélni az eső, ami legalább annyira hiányzott nekünk,mint léggömbárusnak a nyílzápor, ezért lassan kicsorogtunk a kocsihoz. Ja,meg lehetett venni madárkaját(tudjátok a szokásos ZOO csemege),és amikor kifogyott a piklidből,akkor a parkban több helyen is utántölthetted kajadagoló automatából. Na meg a szokásos hülyeség,hogy minden szemetet baromira szelektíven gyűjtünk(erről már írtam anno),itt még a madárkajás doboznak is volt külön kuka.
Ha már madárkaja................erről jutott eszembe az éhenkórász Lencsike,aki mikor meglátta a madárkajás dobozkát,amiben szárított kukacok voltak,tátott szájjal nyúlkált a doboz után,mert neki az is kell. :D :D Csináltam képet,de itt már becsukta a száját. :D
Összességében nagyon tetszett a park mindenkinek. Na jó, Sári és Lencse nevében nem nyilatkozom,mert ők ha nem ettek akkor ordítottak.:D Ez is olyan új húzásuk(az ordítunk a babakocsiban,ha nem lóg a szánkból valami ehető),mint az éjjel teleszarjuk a hálózsákunkat,és a nem alszunk el fürdés után még min. 1óráig,mivel sürgős kacarászhatnékunk van. :D Nehéz lesz így velük!!!! ;-)

Pár madárkát megmutatok ,a facebookra még lusta voltam feltenni,de nem biztos hogy sokakat érdekel ,mivel egyik sem egy NATIONAL GEOGRAPHIC címlapfotó. :)
Az uccsó képen a két jómadár látható! :D
Vasárnap egy gyors reggeli etetés,zuhanyozás,pakolás után 9-kor elindultunk rokonlátogatóba, a Monkey Worldbe .:D Jó nagy a család az biztos! Sokféle majmot láttunk,de fényképezni nem nagyon tudtam,mert élvezhetetlen képek lettek volna. Volt egy olyan rész,ahol a majmok teljesen szabadon voltak,és ott mászkáltak közöttünk,na az nagyon állat volt. :) Az időröl annyit,hogy szerintem rosszabb volt,mint előző nap. Hazafelé a kocsiban a kicsik rögtön elaludtak,és tul.képpen mi is simán elájultunk volna. Eleve tök nyomasztó ez a tré idő.
Jajjj,volt egy majom akinél azt hittük hogy  kicsinye van,de rákellett hogy jöjjünk,hogy az egy döglött nyúl,és azt lóbálja úgy,mintha plüss állat lenne. De ez egy halott nufi volt.
Erre a majomra itt  fent,mondta Hanka : "Húúú de nagyon lóg a melle!!!!!:D Mondtuk is neki,hogy szokjon hozzá a látványhoz,mert eljön majd mikor a gravitáció elintézi az ő cicijét is!
Most hirtelen muszáj befejeznem az írást,mert egy pillanatra elaludtam. :D Na majd még írok holnap,csak most elalszom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése