2011. február 28., hétfő

Ide nekem azt az esernyőt!!!!!!!!

Itt most nem a gagyi időre gondolok(bár amiatt is jól jönne),hanem Mary Poppins esernyőjére!!! Klasszisokkal egyszerűbb lett volna egy esernyővel lezavarni az utazást,mint a British -sel. Úgy indult az egész,hogy a reptéren min. 30-40 percet álltunk a chek-ines pultnál,mert az útlevelekkel szórakoztak. Már nem emlékszem pontosan,de valami olyan gond volt,hogy az ikrek jegyeit duplikálták,és akkor az úgy nézett volna ki,hogy van velünk 5gyerek 3helyett,de abból kettő már becsekkolt nélkülünk!!!!!!!! :D :D És mivel 2gyerekünk már önhatalmulag, nélkülünk  becsekkolt,de maradt még három,abból egynek tudtak beszállókártyát adni,de a másik kettőnek már nem! :D Értitek??? :D :D Én már nem. :) Na mindegy,ment az őrület hogy ezt hogy oldják meg,miközben elkezdtek minket átterelni a terminál másik végére,mert egy elhagyott poggyászt fognak felrobbantani(vagy nem), ezért mire végre bemehettünk volna a tranzitba,addigra lezárták és nem mehettünk be. Lezajlott a csomagos sztori,közben Nyanyi (Hanka mamája) megmutatta,hogy szerinte melyik pasi lehet a terrorista ,aki "elhagyta" a csomagját :D ,gondolom nem kell mondanom,hogy ő is Londonba jött,kb. 2sorral előttünk ült. :D Én már kínomban röhögtem,Évi örjöngött :),de egyszercsak végre feljutottunk a gépre. ja,de még előtte átvizsgálták a Sárit és engem. Ugyanis :)  befelé a tranzitban mikor jött a kézipoggyászos rész ,akkor Hankának meg nekem lekellett vennünk a csizmánkat(na ezt úúúúútálom), a szokásos laptop táska szétszedés,majd a törpéket külön átvinni a kapun.....stb. Na de mi Sárival becsipogtunk, a nő rögtön tudta ,hogy a karkötőm,de neki akkoris muszáj lenyomni egy ellenőrző tapert. Sárit egy székre ültette,és a pittyegővel átnézte,utána engem kézzel, bazi aprólékosan végig taperolt( sokszor vizsgáltak már így sajna,de ennyire durván még nem)aranyos volt a nő,nem az volt a baj,hanem hogy miért nem elég a pittyegővel végigmenni? :-O SZóval tetőtől talpig ment a taper,de még a gatyám derekába is benyúlt, ellenőrizte hogy merevítős-e a melltartóm!(ez komoly) :D  Mit szépítsük full kínos volt,hogy terpeszben állva ,kinyújtott kezekkel ácsorogva(ja és mezitláb) fogdosnak, és hogy még égőbb legyen Hanka hangosan benyögi : "Dóri élvezed?" :D :D :D Na volt ott röhögés! :D 
Na az olvasottak alapján gondolom megértitek,hogy esernyővel szeretnék utazni mostantól! :) A Poppins-os szütyőbe becuccoljuk a 3gyereket,mi felnőttek megkapaszkodunk az esernyőbe,oszt ágyesz bugyesz.
 Tegnap du. háromnegyed 5-re értünk haza a reptérről(itteni idő szerint), a törpék rendesen kivoltak ütve,de mi is. Ezért nem írtam semmit tegnap a blogba. Tul.képpen valami fél 9-9 h körül már aludtam. :)
Ma kipakoltunk a bőröndökből,Hanka suliba ment,tettünk - vettünk....stb. Most is baromi kómás vagyok,szóval asszem inkább alszom,majd holnap mesélek! Jelzem azt nemtom miben fáradok el,mert nem kapálok egész nap.:)

2011. február 24., csütörtök

Már csak 3 nap............




Illetve már csak kettő, mert vasárnap már indulunk délelőtt. :) A csajok nagyon jól bírják a gyűrődést, sokan jönnek megcsodálni a három csajszit. Édesek,viccesek,imádnivalóak!!! :) Zajlik rendesen az élet,az tuti. De már várom hogy kimenjünk,mert azért itthon sokminden macerásabb,pl. folyamatosan kergetni kell a Sárit és a Lencsét,míg otthon a saját kis szobájukban nagyszerűen elvannak, van egy rács az ajtójuknál,így nincs szökésveszély. Na meg nyugisabb lesz,persze azét itthon is jó. :) ;-) Voltunk az Évivel a régi lakásban,ami kivan adva. Egy építésszel találkoztunk,hogy az átalakításról beszéljünk. Én tudtam,hogy az Évi mit tervezett a lakással,de azért ott élesben rendesen ledöbbentem. :D Mondtam is neki,hogy bakker bontsuk le a házat és kezdjük nulláról. :D Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Péter az építész milyen terveket készít?! Hanka holnap megy a nevelési tanácsadóba anyujával,mert a sulibeiratáshoz kell tőlük is papír,mivel nem járt normálisan magyar oviba. Én holnap még velük vagyok,de du. lelépek,és utána már csak a reptéren találkozunk. Lesz még mit elintéznem indulásig,szóval jól jön az a kb. másfél nap! :) Az egyik legnagyobb problémám a csomagolás, na az nagyon nem Mary Poppinsos. :D Az ő szütyőjében elfér egy kajak,egy kis polski és egy  bébielefeánt együtt,de sajna ez az én bőröndjeimről nem mondható el. Persze ahogy én pakolok................,valaki megemeli a a nagy bőröndöt,és simán benyelné,hogy egy kajak és egy elefánt van benne. :D Szóval már lengedezik a keleti szél.............:) ,lassan elrepülök...........de most nem esernyővel,pusztán azért mert segítenem kell a kicsiknél hazafelé,különben egyértelmű hogy esernyős utazás lenne. :D Majd jelzem,ha sikerült felfelé csúsznom a lépcsőkorláton. :D Nem maradtok le semmiről!

2011. február 20., vasárnap

Megjöttek a csajok!


Tegnap du. megjöttek a lányok. :) 17: 10h-kor szállt le a gép,ők kb. 3/4  6-6h óra körül kerültek elő,egy halom cuccal. :D Egy reptéri dolgozó tolta a fullra púpozott kocsit, Évi az ikreket a babakocsiban, Hanka meg húzta a kis bőröndjét. :) Nagy volt az öröm az tuti. Sári és Lili enyhén szétcsúszva ücsörögtek a babakocsiban. :) Sárikám már nyújtotta  a kezét ,hogy vegyem ki. Édes bogár.:) Évi és a két törpe ment a taxis Tibivel(ő a taxis haver,aki jön ha szólunk) és a csomagokkal, Nagymama(Nyanyi) és a Dédimama(Giga) is másik kocsival, Hanka meg jött velem (vittünk egy kiságyat,meg az egy heti élelmet és pelenkát a kicsiknek). Hankát alig tudtam bepréselni a régi ülésébe, tul.képpen röhögőgörcsbe fulladt az egész,mert majdnem lepattant róla az öv. :D Mikor megérkeztünk a mamához, a Lili egy etetőszékben ült a nappaliban, Sári meg a babahordozóban, és punnyadtan nézelődtek. Elkezdtük az ágyakat összerakni,hááááát jobb lett volna ha nem nyúlok hozzá :D :D,rögtön elszúrtam,de a Nyanyi és Évi megoldották. Közben ahogy rohangáltunk,szólt a Giga hogy a Lencse(Lili) folyamatosan vigyorog rám,ha nem nézek oda akkoris. Utána észrevettem,hogy tul.képpen utánam szólt a törpi,figyeljek már rá!!!! :D Odamentem és odaadtam neki a nyunyórongyát ami leesett,és azon meg szakadt a röhögéstől :D, Sári is elkezdett röhögni,pedig semmit nem látott,csak nem akart kimaradni semmiből. :D Hanka közben a Gigával rajzolt. :) Utána nekiálltam fürdetni,először Lencsebubut, utána Sáritapsit, csórikáim azt már picit nehezen viselték,fáradtak voltak. De szépen ettek,és utána szépen elaludtak.Míg fürdettem, az Évi pakolt,meg a légzésfigyelőket beszerelte az ágyba,mikor minden elvolt pakolva ,az Évivel elmentünk a MoM-ba dumálni. Pizzáztunk, beszélgettünk...........jó volt. Sokkal nyugodtabbnak érzem már magam,és örülök hogy itt vannak. :) Ja, na meg ami királyság,hogy most kimegyünk 27.-én,de kb. rá 6 hétre jövünk haza,akkor 2hétig maradunk. Utána Júniusban is jövünk,asszem 1hétre..............ééééés valószínűleg nyáron sűrűn jövünk, ha sikerül. :)

2011. február 18., péntek

Még 10nap............

Holnap érkeznek a csajok!!! :) Jó sűrű hét következik utána,majd vasárnap indulás vissza. Ez a 2kép amit kiraktam, 2010 májusában készült,amikor már az ikrekkel mentünk vissza Angliába. Gondolom már írtam,hogy ők itthon születtek. Megvártuk hogy kicsit felerősödjenek,és visszatértünk. A londoni reptéren készítettük a képeket,békésen megetettük őket,míg a taxis nyitott ajtókkal várt minket . :D  Most az Évi egyedül jön a 3csajjal,ami szép feladat lesz,mivel tolhatja a babakocsit,ott vannak a csomagok,na meg Hanka :D, utána a gépen még izgisebb lesz....... De lényeg hogy du. 5-kor várni fogjuk őket nagyon a reptéren! :)  Ma vagyok Cinkával utóljára. Tegnap velünk volt az új babysitter, Niki. Nagyon aranyos csajszi,szóval nem lesz gond szerintem. Jókat dumáltam vele,tul.képpen min. 4órát voltunk együtt. Közben Cinka nagymamája felhívott 100x,hogy még miket mondjak meg a Nikinek. :D Én szorgosan informáltam a csajszit a legnagyobb blődliségekről is. :D Fogd meg a kezét az úton, ne kérdezd eszik-e,csak rakd elé,ne harapd meg ha mérges vagy rá :D, mosson kezet, húzza le a wc-ét, fújja ki az orrát, ne egye a tuja termését.......:D :D Csak forgattam a szememet,és hajtogattam hogy jó,jó,jó,jóóóóóóóóóóóó. Éva mama nagyon aranyos különben,soha nem bántanám meg,de igazából egy kicsit sok. :) Cinka tegnap azért csinált fura dolgokat,de nem lesz különben gond. Barátkozó nagyon,emiatt nem félek. :)
Na most hívott az Évi, és kiderült hogy mivel most nem a Malévvel jönnek,hanem British-sel,ezért a babakocsit nem adják oda a gépnél(úgy pedig egyszerűbb),ezért ha megérkeztek akkor kérhet segítséget. Min. 2ember kell neki,egy aki segít egy gyereket vinni,egy a motyókat tolni, egyet meg ő visz+ Hanka. :D Nem egyszerű! Lényeg hogy holnap JÖNNEK!!!!! :D

2011. február 12., szombat

Tini mamik -2.rész


Óvodásokat bíznának az iskolásokra Nagy-Britanniában, hogy visszaszorítsák a teherbe eső tizenévesek számát. A szigetországban ez komoly probléma: Nyugat-Európában ott a legtöbb várandós tini.
Ezt olvastam az előbb a neten,miután ma megint sokkolt az egyik műsor. Csoda hogy a lázam nem szökött fel ettől az egész kb. 1órás műsortól. Lehet hogy ti is láttátok,de ha nem akkor most vázolom. Adott egy család ahol egy kis házban él anya,nevelőapa, 2vagy 3 kicsi gyerek + a 2 terhes Lotti (jó,persze nem ikrek) 4 kutya és 2alomnyi kiskutya. A két Lotti , a 2idősebbik lány(nem emlékszem a nevekre), Lotti 14éves és  TERHES, Luise 16 éves éééééééésss....TERHES. A két Lotti teherbeesése meseszerű(szerintük), Luise már tervezte a babát,és mikor kiderült hogy a húga terhes,kiborult mert ő nem maradhat le Lotti mögött,mivel ő még tervezte is a babát. Sacera max. 2hónap lehetett a Lottik teherbeesésének ideje között. Egy dolog megint meglepett (kellemesen),hogy az apucik mellettük voltak,és várták nagyon a bébiket. " Jó" volt nézni a két terhes Lottit,amint ülnek a szép virágmintás kanapén , 2alomnyi kiskutya között ücsörögve és bagózva, és közben azt mesélik ,hogy hány helyen van már striájuk :-O. Most genyó leszek nagyon,de Luise amúgyis olyan tipikusan "pancser fejű",de az a kategória aki elhiszi magáról,hogy ő a legszebb és a legokosabb,miközben tizenévesen ,terhesen, cigizve ecseteli hogy ő nagyon szeretett volna már babát,mert mikor anyukájuk szülte a hugicát,akkor kedvet kapott. :S  Most nem azé' ,de a házban élő kisgyerekek és kiskutyák számát tekintve,már megsem lep hogy nem volt előtte más perspektíva. :D :D :(  És ami persze megint nem meglepő,hogy anya is tini mami volt anno. Anya is egy igazi IQ huszár, látszik rajta.  Na de eljött a napja,hogy Lotti világrahozza első gyermekét 14ÉVESEN. nagyon jól viselte az egészet,de tényleg. (Pancser fejűre ez már nem igaz). A lényeg az ,hogy mikor otthon voltak,akkor pár hétre rá kaptak segítséget(csak a műsor miatt),és egy védőnő látogatta őket egy hétig. Azt mondta a védőnő,hogy még nem foglalkozott tinikkel(mondjon újat! foglalkozik velük bárki is?) viszont én felismertem a nőt,mert már láttam más műsorban,szóval ez a műsor elindított egy lavinát nála. Csóri védőnőt sajnáltam a végén,mert állt a picibaba fölött(aki aludt éppen) és csak sírt,mert talán akkor jutott el az agyáig,hogy te jó isten mekkora felelőség felkészíteni Lottit,hogy ne a babuka lássa kárát.  Szomorú az egész.:( Nemsokkal utána Luise is lebabázott, és nagy boldogan tologatták a babákat, közben mélyenszántó beszélgetést folytattak :
Lotti: Talán megis halnék érte......(azért ezt alaposan végig gondolta)
Luise: ..............ja, mert te már éltél (14évesen?...hööö? ),ő meg még nem(ez is igaz)
Lotti: Az emberek megfognak bámulni,de nem érdekel. Én életet adtam egy gyereknek. (10év múlva is ráért volna)
Luise: ja, ja..............(közben a 3. szál cigit szívják 5 percen belül)
Na, szóval komolyan mondom hogy adja az isten, allah,buddha,jehova......tököm tudja mi(válogassatok),hogy ez a két lány tényleg jó anyuka legyen,és ezek a babák ne sérüljenek!
És amit azért még fontos tudni! :
A Nottinghami Egyetem munkatársai egy tizenegy évvel ezelőtti kormányzati tervezet hatásait vizsgálták, amely arra ösztönözte a különböző helyi egészségügyi hatóságokat, hogy a gyógyszertárakban ingyen és vény nélkül tegyék hozzáférhetővé az esemény utáni tablettákat a 16 éven aluli tinédzserek számára.

A Journal of Health Economics című folyóirat honlapján megjelent tanulmány szerint azokon a területeken, ahol bevezették a sürgősségi fogamzásgátlás rendszerét, öt százalékkal növekedett a nemi úton terjedő betegségek aránya a kamaszok körében, a 16 év alatti korosztály esetében pedig 12 százalékkal. Az eredmények egy esetleges összefüggést is kimutattak az esemény utáni tablettákhoz való könnyebb hozzáférés és a kamaszkori terhességek számának enyhe növekedése között.(persze basszus,mert az óvszer pénzbe kerül,de az "öcsibogyó" és az eseményutáni ingyen van,akkor minek a gumi? Így legalább a fél falu tripperes lesz,és akkor ez még egy lightos verzió!)
A sürgősségi fogamzásgátlás megkönnyítése a brit kormány 1999-ben meghirdetett tinédzserkori terhességgel foglalkozó stratégiájának egyik központi részét képezte. Azzal a céllal hirdették meg, hogy 2010-re felére csökkenjen a kamaszkori terhességek száma.
Számos korábbi tanulmány bebizonyította, hogy sem a fogamzásgátlókhoz való könnyebb hozzáférés, sem az abortusz legalizálása nincs jelentős hatással a nem kívánt terhességek, vagy az abortuszok számának csökkenésére. A tanulmányban a szakemberek a brit Nemzeti Statisztikai Hivatal adataira támaszkodva az 1998 és 2004 közötti összes tinédzserkori terhességet áttekintették, külön alcsoportokként kezelve a 16 és 18 éves korosztályt. Az eredmények szerint a kamaszkori terhességek aránya a csúcsot jelentő 1998-tól erőteljes visszaesést mutatott 2003-ig, majd egy évvel később kissé ismét megemelkedett, amikor a sürgősségi fogamzásgátlás rendszere a virágkorát élte.

TE JÓÓÓÓÓÓÓÓ ATYAÚÚÚRISTEN!!!!!!!! Ezen a hatalmas baromságon minek ültek évekig? Láthatóan baromi sikeresek voltak. Na úgy meg pláne,hogy ezek a fiatalok bőven kapnak támogatást. Azaz,megéri szülni ha rühelled a sulit, ha nyista életcél, ha anyád csak azon nyavajog,hogy "na de én most míííít csinááálhatnék?".  A kedvencem a 12évesen szülő kiscsaj,most 17évesen sétálgat az 5éves fiával. :( na meg anno mégg '99-ben a 17éves lány aki ikreket szült a 12!! éves fiúnak. :D :( nemtom sírjak vagy nevessek?! :-O


Ennyit az angliai gyermekvállalálsról,prevencióról. Katasztrófa az egész! :( 

2011. február 11., péntek

Még 17nap...........ha még megérem :D

Na igen, még 17nap az indulásig, és egy hét addig míg a csajok hazajönnek..............és kb. pár óra,és fejbelövöm magam. :) Egy hete picit fájt a mandulám,kiderült hogy baromi ronda. De  nem téma, mert elkezdtem fújkálni a Bioparox sprayt, és a mandulám nem fájt már. Majd jött a kb. 38órán át tartó fejfájás,utána a láz. Képzeljétek volt fél órám mikor semmi bajom nem volt! :D Tegnap délután újra lázas lettem,amit reggel fél 5-ig nem tudtam lehúzni . Ebből kifolyólag fáradt vagyok és álmos, és lightosan szuicid pillanataimat élem . :-D ja,és du. még megyek dolgozni,ami azért is szuper mert a lázból adodó genyóságomat kiélhetem, az összes iskolás gyereket megpuszilgatom,akik rámcsulázták a bacit.  :D heheheheeeeee.............bocsikaaaaaaaaa,mondom hogy nagyon kész vagyok! :) Nem látok a takonytól,ég a  szemem, fáj a fejem, ráz a hideg, tele van a papucsom...............grrrrrrrrrrrr. Ja és éppen ezért nem megyünk vidékre sem holnap,ugyanis 4-ből 3-an betegek vagyunk. Illetve Sasa és én totál K.O. , Réka alakulóban, Pityuka még nem mondta hogy gáz lenne nála.  Na ennyit a nyavajgásomról, igyekszem összevakarni magam,mert ha jönnek a csajok nem lesz idő haldokolni. :)Ha túléltem a baciharcot,majd írok normálisan,de így neeeeeeeeeeem megy. :(

2011. február 7., hétfő

Még 21nap.....................



Úgy tűnik haladok az itthoni ügyintézésekkel,végre megjött a Főkefétől a papír,hogy vették az adást és szüneteltetik a szemétszállítást. hurrrá. Tul.képpen azt hiszem, már csak a kábel tv van hátra,de azt nem kapkodom el,mert ha szüneteltetést kérek,akkor pár napra rá kijönnek és kikapcsolják,szóval azt a végére hagyom. Nem maradhatok hetekig tv nélkül,még a végén elveszteném a fonalat,hogy most Lady Lavender megtalálja-e Dolby kapitányt,vagy örökre a papagája marad egyetlen társa,unalmas kis arisztokratikus életében.:) (Csengetett Mylord?) Jó,persze minden részt láttam vagy 100x,de akkoris imádom. :D A Való Világ is hiányozna,de azt még neten visszatudom nézni. :D Sokan tagadják,hogy nézik. Jönnek ilyen dumákkal,hogy azt csak a buta és igénytelen emberek nézik(pl. Árpa Attila is ezt mondja,aki anno kitalálta ezt az egészet,mármint ő volt a VV "szellemi atyja"). Üzenem neki,hogy a bal bokámat belehet k*pni......:D Ezt nézzük bakker,mert képtelenek vagytok normális műsorokat csinálni,és csesztek filmekre költeni!!!! 1000x kell megnézni minden hülye filmet, csoda ha rákattannak az emberek a "kukkolásra"? Minden nap új storyk vannak,nem unod meg soha. Ha pszichológus lennék, egy "Háború és béke" hosszúságú tanulmányt tudnék írni a VV lakóiról. :D De tényleg, nagyon komoly látni,hogy mit bír az emberi lélek és az agy ,ha bevan zárva egy "lyukba". Na persze ,azért ez arany kalitka.
Kedvenc átalakítós és lakberendezős műsoraimat nem fogom hiányolni,mert Angliában ugyanazokat nézzük Évivel mindig,amennyiben nem alszunk el túl korán.:) Napközben nem jellemző ,hogy tv-ézzünk. Ja,tényleg még digitalizálni kéne a "Latin vér" cimű filmet,mert csak VHS-en van meg,és vinném magammal. Na az a film mindig feldob! :D Ezt nézzétek meg! Kis ízelítő,ha valaki nem ismeri.
Húúúúú,tényleg a hétvégén meg megyünk Irázra (Hajdú-Bihar megye) Bea barátnőhöz. :) Várom már,pláne mert vele még annyit sem fogok találkozni,mint az itthoniakkal. Túl messze van ahoz,hogy amikor itthon vagyok,akkor csak úgy átrohangálhassunk egymáshoz (210km). Biztos jó nap lesz megint,mióta leköltözött a párjához,azóta egyszer már voltunk nála négyesben,és az egy nagyon jó nap volt,na és izgis. :D Odafelé elütöttem egy fácánt,az egy kisebb kabaré volt amit akkor műveltünk. Leesett egy darab a kocsiról,azt összeszedtük, a fácánt is eltüntettük,közben a szél fújta ránk a tollakat,visítoztunk a Rékával, a fiúk a kocsi darabjait szedegették.......:D majd a fácánt otthagytuk,amitől később is mindenki kivolt akadva,mert elhozhattuk volna,de én azt mondtam Pityukának,hogy csak akkor hozhatja,ha menet közben kilógatja az ablakon egy tescós szatyorban. :D Szóval fácán maradt. Hazafelé éjszaka nem győztem kerülgetni a nyulakat,meg mindenféle állatokat,nagyon komoly volt. Pityuka meg ott könyörgött,hogy :" Dóra bammeg,üsd már el könyörgöm!" :D  szóval várom már a hétvégét!!!!!!!!!!!!!!! :) Ez lesz az utolsó itthoni "szabad" hétvégém,mert következő hétvégén már jönnek a csajok!!!! Az ikreknek bevásároltam az egy heti kaját,pelenkát...stb. Valami brutális hatalmas kupac cucc lett! :D Várom már őket is nagyon! :)
21nap........................... gyorsan elfog szaladni.

2011. február 3., csütörtök

Útlevél -2.rész

Tegnap eszembe jutott, hogy nem telefonáltam az útlevelem ügyében. Hívom a számot,erre az ismerős hang közli,hogy megpróbálja kapcsolni az okmányirodát,bár már csak 4percük  van,és utána jön a hirtelen halál- az éhhalál. Oksa, várok..........pipipiííííííííí. Bácsi újra feljajjdul,hogy :" jajajajajjj,még ilyet, ez szabálytalan,felháborító,de már elmentek ebédelni,pedig még 4 perc volt délig." :-D Azért sikerült feldolgoznom ezt a hatalmas arculcsapást,hogy volt pofájuk 4perccel hamarabb ebédelni. A bácsi úgy gondolta,hogy majd hívjak inkább később egy másik számot,úgy könnyebb lesz. 4x elmondta,hogy 550-270, még én is újra megkérdeztem 2x ,550-270? persze,persze. Na később Dóri számot bepötyög,és elkezdtem hadarni,hogy : "Jó napot kívánok S. Dóra vagyok,és az útlevelem ügyében telefonálok,hogy kész van-e már?" A vonal túloldalán a nő kedvesen közli,hogy ő szívesen segítene,de sajnos nem tud,viszont az okmányirodában lehet hogy tudnak segíteni,ugyanis ez egy magánlakás. :-D Na hurrrrá, nehogymá' valami flottul menjen! :-D utána kipróbáltam az 555-270-et,és nyertem! :)  Viszont valami gyanús,valaki bemószerolt az önkorminál? :-D Túl kedvesek voltak az okm.irodában,mondtam hogy 2perc múlva ott leszek,muszáj majd órákig ott állni? Óóóóó dehogyis majd valahogy bevarázsolnak,hogy emiatt ne álljak ott egész nap. És tényleg így volt. :-O . Figyelték mikor jövök,a sorszámomat belőtték 20 másik ember előtt,és egyszerre ketten is foglalkoztak velem,kedvesek és segítőkészek voltak. :-) Besz*ráááááááááás! Legalább ezen is túl vagyok!!!

2011. február 2., szerda

Még 26nap......

Most rövid leszek. :) Hankával tegnap skype-oltunk, és alig várja már,hogy végre Magyarhonba érkezzenek. :) Rögtön mondta,hogy nálam fog aludni.......100évig :D Édes bogár még nem tudja ,hogy visszamegyek velük. Azért az jó érzés,hogy most nem zokogásos vége lesz a látogatásnak,hanem virágos jókedvében lesz. :D Nem láttam december közepe óta,és már most is annyit nőtt!!!!! Gabi,Hanek apuja önkétes "diéta számüzetésbe" vonult. :D le a kalappal,ahogy Évi meséli keményen nyomja a futást,meg a diétát. Na tegnap úgy tűnt,hogy annyira már nem lelkes,mert Hankával azon röhögtünk,hogy a háttérből csak azt hallottuk,hogy ....." bammeg Breki, Breki bammeg.......de Breki bammeg" :-D A hütő előtt állt,és minden light,ahogy Hanka mondta. Anno mikor kimentünk,akkor futni akartunk mindhárman,na abból az lett,hogy Gabi és én csak kizárólag "véraláfutottunk",Évi futott vagy 3x. :) Azóta Évi már jár néha tornázni,most a Gabi is belejött,lehet hogy akkor én meg bicajozni fogok,az még megy nekem. :) A környék szép,bicajozni királyul lehet arra,mi baj lehet? Még a végén teszek valamit az egészségem érdekében. :D Bár erről az unokanővérem jutott eszembe :D (hahaha Maca,erre emlékszel?), hogy még évekkel ezelőtt úgy tornázott egy DVD-re,hogy közben cigizett is. :D Ez olyan Peggy Bundy stílus. :D