2011. február 7., hétfő

Még 21nap.....................



Úgy tűnik haladok az itthoni ügyintézésekkel,végre megjött a Főkefétől a papír,hogy vették az adást és szüneteltetik a szemétszállítást. hurrrá. Tul.képpen azt hiszem, már csak a kábel tv van hátra,de azt nem kapkodom el,mert ha szüneteltetést kérek,akkor pár napra rá kijönnek és kikapcsolják,szóval azt a végére hagyom. Nem maradhatok hetekig tv nélkül,még a végén elveszteném a fonalat,hogy most Lady Lavender megtalálja-e Dolby kapitányt,vagy örökre a papagája marad egyetlen társa,unalmas kis arisztokratikus életében.:) (Csengetett Mylord?) Jó,persze minden részt láttam vagy 100x,de akkoris imádom. :D A Való Világ is hiányozna,de azt még neten visszatudom nézni. :D Sokan tagadják,hogy nézik. Jönnek ilyen dumákkal,hogy azt csak a buta és igénytelen emberek nézik(pl. Árpa Attila is ezt mondja,aki anno kitalálta ezt az egészet,mármint ő volt a VV "szellemi atyja"). Üzenem neki,hogy a bal bokámat belehet k*pni......:D Ezt nézzük bakker,mert képtelenek vagytok normális műsorokat csinálni,és csesztek filmekre költeni!!!! 1000x kell megnézni minden hülye filmet, csoda ha rákattannak az emberek a "kukkolásra"? Minden nap új storyk vannak,nem unod meg soha. Ha pszichológus lennék, egy "Háború és béke" hosszúságú tanulmányt tudnék írni a VV lakóiról. :D De tényleg, nagyon komoly látni,hogy mit bír az emberi lélek és az agy ,ha bevan zárva egy "lyukba". Na persze ,azért ez arany kalitka.
Kedvenc átalakítós és lakberendezős műsoraimat nem fogom hiányolni,mert Angliában ugyanazokat nézzük Évivel mindig,amennyiben nem alszunk el túl korán.:) Napközben nem jellemző ,hogy tv-ézzünk. Ja,tényleg még digitalizálni kéne a "Latin vér" cimű filmet,mert csak VHS-en van meg,és vinném magammal. Na az a film mindig feldob! :D Ezt nézzétek meg! Kis ízelítő,ha valaki nem ismeri.
Húúúúú,tényleg a hétvégén meg megyünk Irázra (Hajdú-Bihar megye) Bea barátnőhöz. :) Várom már,pláne mert vele még annyit sem fogok találkozni,mint az itthoniakkal. Túl messze van ahoz,hogy amikor itthon vagyok,akkor csak úgy átrohangálhassunk egymáshoz (210km). Biztos jó nap lesz megint,mióta leköltözött a párjához,azóta egyszer már voltunk nála négyesben,és az egy nagyon jó nap volt,na és izgis. :D Odafelé elütöttem egy fácánt,az egy kisebb kabaré volt amit akkor műveltünk. Leesett egy darab a kocsiról,azt összeszedtük, a fácánt is eltüntettük,közben a szél fújta ránk a tollakat,visítoztunk a Rékával, a fiúk a kocsi darabjait szedegették.......:D majd a fácánt otthagytuk,amitől később is mindenki kivolt akadva,mert elhozhattuk volna,de én azt mondtam Pityukának,hogy csak akkor hozhatja,ha menet közben kilógatja az ablakon egy tescós szatyorban. :D Szóval fácán maradt. Hazafelé éjszaka nem győztem kerülgetni a nyulakat,meg mindenféle állatokat,nagyon komoly volt. Pityuka meg ott könyörgött,hogy :" Dóra bammeg,üsd már el könyörgöm!" :D  szóval várom már a hétvégét!!!!!!!!!!!!!!! :) Ez lesz az utolsó itthoni "szabad" hétvégém,mert következő hétvégén már jönnek a csajok!!!! Az ikreknek bevásároltam az egy heti kaját,pelenkát...stb. Valami brutális hatalmas kupac cucc lett! :D Várom már őket is nagyon! :)
21nap........................... gyorsan elfog szaladni.

1 megjegyzés: