2011. március 22., kedd

Nálatok laknak- e állatok 2. ?


Ha felismeritek a fent látható álarcos banditákat,akkor rájöttök hogy miért lett 2. része a sztorinak. :) Bizonyááááám,már egerünk is van. :D Jipijééééé!!!!!! Elkezdem az elejéről.......
Egyszer volt ,hol nem volt........volt egyszer 2kislány (30 és halál közt), úgy hívták őket ,hogy Évike és Dórika. Évike és Dórika egy szép napsütéses délutánon,úgy gondolták hogy összeszedik a lehullott faleveleket, mint tudjuk rend a lelke mindennek. Felszerelkezett a 2kislány ,lombseprű, lapát, partvis,zsákok...stb. ,semmit nem biztak a véletlenre. Úgy indultak neki a munkának,hogy a tercia jelentős része már úgyis rendben van,ezért maximum 1óra alatt kész lesznek. De 2 kislány tervez,és egérkaki végez.(akár velünk is :D) Szorgosan szedegették kis kacsójukkal a faleveleket,majd annyira belelendültek,hogy Évike azt mondta,ő kicsit söpröget a garázsban is,Dórika pedig gondolta szétcsavarozza a garázs előtti elfolyót(vagy mit?)és megszabadítja a falevelektől,na meg akkor már létrára huppant és a garázs feletti ereszt is kicicomázta. Közben Évike épp törölget a garázsban,s egyszercsak valami furcsa dolgot vesz észre,mivel nem volt biztos a dolgában mivel áll szemben,szólt Dórikának hogy tekintse meg ,ugyan mégis miféle szerzet lehet eme apró kis csokireszelék? :D Dórika megnézte,és határozottan kijelentette: EGÉRSZAR. Hurrrá,hurrrá!!!! Örvendeztek a kislányok. Újjabb állatkánk van,nekik is vehetünk 90 fontért drága játékokat,hogy azután külön kérésünkre ne dögöljenek meg,úgy mint kedves patkány rokonaik.:) Na akkor a 2 kislány kétségbeesett,különösen azért mert annyira,de annyira szerették volna látni új kis barátjukat( értsd: a hátuk közepére nem kivánták eme kedves szőrös teremtést). Minél tovább kutakodott Évike,annál több "csokireszeléket" talált. Dórika az eresszel pepecselt,míg Évike elkezdte kirámolni a garázst,és közben folyamatosan tudósított,hogy hány illemhelyet sajátított ki magának a kis galád barátunk. Tul.képpen TELESZARTA AZ EGÉSZET!!! Egyszercsak eljutottak a zsákokhoz,ahol volt homok ,só és faháncs ,amit a kertben akartak szétszórni. Az egyik zsákot cseppet megcsócsálta egérke,és a kislányok nagy megdöbbenésére ott találták egérke házikóját is,egy kis szőrös ,háncsos egérfészket...........(bleeeeeeeeeee -a szerk.)  jajjjajjjj,sopánkodtak...........mi lesz most velünk??? Mitévők legyünk? De egyet se féltek(értsd. viszkettek a gondolattól,hogy valahonnan rájuk támad egérkénk) ,Évike fogott egy hatalmas ásót (olyat amit a pszichothrillerekben szoktak előszeretettel alkalmazni) és megindultak az üzemen kívüli fagyasztó felé. Tisztes távolból próbálták kitalálni,mit rejthet a sok hűtőláda? De mivel nem rendelkeznek szuperképességekkel,ezért még véletlenül sem láttak át a dobozok falain. Nem volt mit tenni, Évike és új barátja, a gyilkos ásó..............meglesték mit rejt a fagyasztó? Jelentem,semmit. :)
A legtöbb dologhoz nem is férhetett hozzá a kis (genyó) állatka,viszont a golftáska miatt aggódtak. Egyetlen megoldás az volt,hogy Évike kidobta a fűre fejjel lefelé. És persze közben erősen remélték, hogy ezzel részben megoldották a helyzetet. Ezek után Évikénk kiporszívózta a garázst,és fertőtelenített mindent,míg Dórika bement a házba a kisdedekhez. A kicsinyek finoman jelezték ébredésüket,és hogy cseppet éhesek(szóval hozhatjuk a fél marhát). Miután megetette Dórikánk a csemetéket,kiültette őket a lócára(babakocsi) hogy fecserészennek egy kicsit,mint a régi öregek. Közben a 2kislány folytatta harcát az állatokkal,növényekkel...... volt még faháncs kiszórás,garázsajtó lemosás....és hasonló izgalmas, és szívüknek oly kedves tevékenység. Mire végeztek a tercia rendbetételével,már mehettek is csemetét áztatni a patakba,ugyanis eljött a lefekvés ideje. Kisdedek áztatása után,szájukba nyomták a cuclit,akkor szusszantak pár percet,majd lefektették a gyermekeket. :) .............Így lett a kerti munkából közel 6órás szenvedés. Itt a vége fuss el véle. :)
a szerk.: Azt hallottam ,hogy a 2kislány egércsapdát vételezett a mai napon,de nem túl nagy sikerrel. ugyanis ha jól hallottam, vettek valami trutyit ami sajtízű,vagy szagú. És ezzel odacsalogathatnák az egeret........na de hova? ha csapdát nem vettek mellé. :D :D Jjajajjjjj lányok, nem elég hogy a patkányaitok is vígan élnek azóta,most egy pici egérrel sem tudtok boldogulni?! :D Nem való nektek állat,ezt bizton állíthatom!!!!!!
A szerk.: az alábbi  fotókkal illusztráljuk a történetet.












2 megjegyzés:

  1. Dóri, van egy rossz hírem: az egér nem szokott egyedül élni... :S

    VálaszTörlés
  2. Köszi Orsi! :D Megnyugtattál! Amúgy már gyanakodtam,hogy lefialt a kis köcsög. :D Ma kiraktunk pár csapdát,holnap este megtekintjük ,hogy hajlandóak voltak-e megdögleni?

    VálaszTörlés