2011. március 29., kedd

Paultons Park és más apróságok..



Vasárnap csak mi csajok(öten!) felkerekedtünk,és elmentünk egy közeli vidámparkba. Úgy készültünk,hogy megfagyni nem fogunk,mert nagyon jó idő volt az elmúlt napokban. Na ehez képest az első 1órában elég cidri volt, Évi speckó rohangált és ugrált,miközben azt hajtogatta ,hogy "Szergej fasza gyerek,nem fázik...." :D Később,olyan dél körül rendesen melegem volt. A Paultons Park nagyon szép park,úgy néz ki mintha egy hatalmas ,gyönyörű botanikuskertben elszórtak volna hintákat. Szóval nem egy tipikus vidámpark néhány hintával, és valami kötelezően  elszórt néhány bukszussal. Felváltva ültünk fel Hanek mellé a hintákra. Az első amire felültem vele,az egy sárkány volt,ami körbe ment ,oszt annyi. :D ...............hittem én......,de mikort elindult......jajjjjj kapaszkodtam mint állat ,és a reggeli joghurtom is visszafelé kacsintgatott. Hanka persze nagyon élvezte,és szakadt a röhögéstől.  Gokartoztunk is,Hanka néha elrántotta a kormányt amiből hatalmas röhögések lettek,mert én meg nyomtam a gázt,mint süket a csengőt. :D Na de a gokart után bármire ültem fel Hanekkal,nekem már mindenhol durván hányingerem volt. :) A törpékkel is felültünk egy kisvonatra,nagyon élvezték. Van egy része a parknak ami húsvétkor nyit ki,amikor pont Magyaro.-on leszünk, ez a" Peppa Pig World" névre fog hallgatni .Peppa egy ritka ronda kismalac,viszont nagyon édes lett a Peppa rész a parkban. :D Majd visszamegyünk,mert nagyon érdekel minket. Nagyon szuper nap volt!!!
Igazából szerencsénk is volt,mert Sári még előző nap is elég rosszul volt,de vasárnapra már alakult. Bevolt gyulladva a füle a drágának. A fogaik jönnek rendesen,nyávogás is van dögivel. :) De rafkósak ám!!!! Amikor enniük kéne,akkor pár falat után elkezdenek sírni,mert hát jajajajajaaaaaaajjjjj de fáj a fogunk........de ha előkapod a babapudingot,babagyümit...stb.akkor hirtelen minden fájdalom elmúlik. :D És mi épp ezért lettünk hirtelen a "ridegtartás" lelkes hívei.:) Vagy eszel normális kaját,vagy nincs utána semmi. Ami jelen esetben még csak annyit jelent,hogy tök mindegy mennyit ettek,nincs utána semmi. Ma már kezdtek rájönni,hogy nem pálya a műbalhé. :D Lili inkább befejezi a hisztit,mert az az ővé amit megevett :D,Sári viszont makacs,tehát inkább szájzár és éhezés,mert ő akkoris csak édeset enne,de azért ma már Sári is lazult. :) Most ez így genyónak tűnhet,de gondoljatok bele,hogy a 2minidiktátor :) ,a komoly 1évükkel már most a fejünkre nőnek. :D Egyem meg a kis szivüket,tök igaz hogy nem hülyék csak gyerekek. :D Már most tudják mit akarnak. Rafkósak mint a nővérük. :) 
Közben szépen lassan halad a hazaköltözős terv,ill. úgy mondanám,hogy a lakás tervezése az kicsit ellett felejetve,mert mindig volt mit csinálnunk,viszont ma megvette az Évi az új gyereküléseket otthonra a kocsimba. Hanek is kapott újat,mert a régibe már alig fért bele most mikor otthon voltak. Jól elvoltunk a babaülés keresés közben(neten lett megvéve),mert én már talán kínomban is "lefikáztam" az üléseket,és egyszer mondja az Évi,hogy na most mi bajom van azzal a szürke üléssel,mikor ő pont azért választotta azt,hogy beleolvadjon a kocsimba. :) Na ezen is röhögtünk egy nagyot,mert belőlem meg kitört,hogy : Beleolvadni????Tele lesz az egész kocsi ülésekkel!!! Hátul lesz kettő,és Hankáé elől. :D Végül nem szürkék lettek. Különben nagyon jól néznek ki.
jajjjjj,nemis mondtam hogy megoldódott az ázás téma(legalábbis reméljük),a fenti wc-nél lehetett a probléma. Most várni kell hogy kiszáradjon a fal,de ma volt a festő,felmérte a helyzetet,majd tetőfedőt is küld a másik ázáshoz. Unatkozni nem lehet. :) 
Plussz infó! Tök jó idő van!!! Ma ugyan esett egy 10percig kb. ,de annyi. Amúgy napos idő van,olyan pólós sokszor. Igazi angol időjárás. :D Csak ne most szóljam el magam!! Hanka ma már a nyáriruhában ment,mármint az egyenruhára gondolok.De azért mert már a múlt héten is sokan abban mentek,és gondolom ciki volt neki ,hogy ő még a szürke szoknyában nyomja. :) Persze melege nem volt,de nem így adta elő,csak jelezte hogy azért holnap még mit húzna a nyáriruhára. :D :D Tény hogy Hanek nem egy tipikus angol gyerek,aki már egy szál pendelyben rohangál ilyenkor, bár szépen lassan idomul. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése