2011. március 1., kedd

Monkey Bizness





Ma délelőtt elmentünk a Monkey Bizness nevű játszóházba,hogy a törpék tutira elfáradjanak.:) Na most vagy hülye ötlet volt tőlünk,vagy eszement gyorsan sikerült őket lefárasztani :D, ugyanis max. fél óra múlva húztunk is haza,mert annyira nyügik voltak. Jelzem ezt a játszóházat nem az én derekamnak találták ki,de nem is az Évi térdének. (óóóóóóóóó, most sütött ki a nap!!!! :D Jipijéééééééééééé!!!) Na szóval lényeg az ,hogy cseppet kriplik vagyunk már az ilyen kúszás mászáshoz :D,de amúgy tök jó hely!  Most Sári és Lencse alszanak,Hanka suliban. Azt terveztük az Évivel,hogy este talán moziba megyünk,ha elaludtak a törpök. :) 
Különben jó érzés volt visszajönni :), megtaláltam a szexi zöld kertipapucsomat ,amivel Ricsi unokaöcsi szeretett szivatni. :D A fürdiben még a körömlakklemosóm is ott figyelt. :D Tegnap este ment az agyalás,hogy áprilisban mivel menjünk haza,ugyanis valami eszement drága arra az időre a repjegy. Már a kocsikázás is tervben volt,de asszem sajna az kilőve,pedig tök király lenne! :) Na jó a csajok annyira nem élveznék,ebből kifolyólag mi sem annyira. SZóval még nincsenek meg a repjegyek,mert annál álmosabbak voltunk,hogy ezt akkor lezárjuk. 
Ja,közben 2 helyen is van beázásunk,talán ma vagy holnap kijön egy szaki aki meglesi,hogy mi a "stájsz",de egy tuti, JÓ NAGY KAKESZ VAN! :( A tetejében bazi lassan csinálnak itt meg mindent,erre élő példa Frank a jamaicai asztalos :D, baromi jó fej,de ha belegondolok hogy anno 2009 augusztusában elkezdett ezt azt szerelgetni itt,és tul.képpen 2010 május-júnis környékén fejezte be..........hááááááááááát :D Viszont nagyon barátságos,jófej,kacska ujjú, ráérős pasi. :)
Végülis neki van igaza,mit hergeljük mi magunkat ,hogy minden időben legyen kész? :) Ugyan már,lazuljunk.................mmmmmmmmmm.........szívjunk el egy dzsangát és éljünk a mának :D.
Most így belegondolok,jönne a radai ide Angliába ,ha különben Jamaicában lazulhatnék! :)
Na jól van skacok,majd írok ha történik is valami. Lényeg a lényeg,minden ok!!!! :) Jól vagyunk! Jóóól vagyooook, igen jóól vagyoook ....kérhetsz bármit béééjjjbi!! :D Tényleg megkell néznem mi történt a VV4-ben !!!! Levagyok maradva. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése