2011. március 3., csütörtök

Vue Cinema

Kedden este elmentünk az Évivel moziba,megnéztük a 'No strings attached' című vígjátékot. Elég "nyál" volt szerintünk,de azért jól szórakoztunk.:D Kezdve azzal,hogy belépünk a moziba,ami kb. olyan kaliberű helyen van ,mint Cegléd  (eredetileg Eastleigh-ben van), viszont nagyon profi mozi volt. Ugyanis mikor bementünk ,velünk szemben volt a hosszú kajás pult- popi,üccsi,alkoholos italok,csokik,bizbaszok eszméletlen választéka- bal oldalon egy nagy fagyis pult,jobb oldalon egy gumicukis fal. Ok,ez fasza. Van itt minden,még több is mint kéne,de hol a radaiban veszünk jegyet? :D majd elnéztem srévizavé balra :), és ott láttam valami világító izéket a falon,mondom nem lehet hogy ez kell nekünk? és tényleg...... Nagyon élveztük az egészet,bepötyögtünk mindent,melyik film,hánykor,melyik székek.....stb. ,utána bankkártya bedug,bepötyög,köszöni és kiköpi(mármint a jegyet).:) nagggyyon profi volt! Utána mentünk popcornt venni,Évi kérdezi hogy kicsi vagy nagy,mondom ááááá elég a kicsi a popiból és az üccsiből, és ezek után elénk raknak 2 lavor kukoricát és 2 marmonkanna üdítőt. :-D :-O Csak néztünk ,mint Juliska és Mariska akik most gyüttek fel a hortobágyi tanyavilágból ideja a nagyvárosba (pedig nemis az). :D de komoly, a végén már azon röhögtünk,hogy ez kb. olyan élmény volt most nekünk,mintha soha nem jártunk volna moziban,de nemhogy moziban,még a civilizációt is elkerültük volna eddig. :D Fotóztunk szorgalmasan.Már kicsit ciki volt. :D Még a klotyó is tetszett nekünk. Bár sanszos ,hogy a büdös életben nem mehetünk oda többet,mert több szabályt is sikerült megszegni, pl. én csakis ott gyújtottam rá,ahol a legnagyobb dohányozni tilos tábla volt,Évi rallyzott a parkolóban,és még a jegykiadó autómata is visszaugatott nekünk. :D De megbeszéltük,hogy minden héten megkell néznünk 1filmet,most legközelebb a Gabi és Évi megy majd moziba. Beosztjuk,így nem kattanunk be. :)
A csajszikról most annyit,hogy édesek és jófejek. Bár ma az alvás az nem volt egy nagy élmény,mert basztak elaludni. Mikor úgy döntöttem,hogy na akkor mindjárt lehozom őket,és kaja van...........elaludtak. :) Hurrá! Azért is írok most a blogba. Évi meg elment Hankáért a suliba.
Ja,tegnap este megvette az Évibrekkk a repjegyeket, szóval április 10.-én megyünk haza,és 24.-éig maradunk.:)
Közben nagyban megy a szervezkedés az otthoni dolgok miatt, lakásátalakítás,Hanek sulija....stb. Jjjjjjjaaaaaaaa, és nem merem elszólni,de itt hálistennek süt a nap,na mondjuk melegem nincs,de tavaszodik. Apró örömök! :) Mára ennyi............meg egy bambi.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése